Disclaimer

Alle teksten en foto's op deze website zijn eigendom van Plantenservice-reuver .  Teksten en foto's mogen alleen met schriftelijke toestemming van de eigenaar worden gebruikt.

De site www.plantenservice-reuver.nl wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid beheerd. Het is toch nog mogelijk dat informatie op de site verouderd of niet juist is. Afbeeldingen en kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid. Aan de juistheid van deze informatie kunnen geen enkele rechten worden ontleend.
Een bezoek aan deze website en/of het downloaden van informatie van deze website, doet geen enkele rechtsverhouding met Plantenservice Reuver ontstaan. Het gebruik van deze website blijft geheel voor eigen risico van de bezoeker van deze website.
Kopiëren, downloaden of gebruiken van intellectuele eigendommen en logo's van Plantenservice Reuver voor bedrijfsdoeleinden zijn uitdrukkelijk verboden, zonder dat men vooraf schriftelijke toestemming van Plantenservice Reuver heeft verkregen.
Het auteursrecht/copyright op deze website ligt bij Plantenservice Reuver of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Plantenservice Reuver.
Deze website kan links bevatten die niet van Plantenservice Reuver zijn. Plantenservice Reuver is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een aan deze site verbonden internetsite.

Openingstijden Afhaal/Tuincentrum
(bloemenkwekerij Franssen van den Heuvel)
De kievit 9a
5953 TC Reuver

Ma t/m Vr 09.00-12.00 uur en van 13.00-17.00
Za 08.00-17.00 uur